How مزاج بلغمی can Save You Time, Stress, and Money.
How مزاج بلغمی can Save You Time, Stress, and Money.
Blog Article
مصرف خامه و سرشیر گاوی، تنها به مقدار بسیار محدود و کم و حتماً به همراه عسل ویا مربای سیب یا زنجبیل
زنجبیل، گیاهی با طبع گرم است در نتیجه دمنوش این گیاه برای افراد بلغمی بسیار مناسب میباشد. زنجبیل یک گیاه ضد التهاب بسیار قوی است و از این رو برای درمان و بهبود بیماریهایی نظیر مشکلات روده، آرتروز و قاعدگی دردناک مفید و مؤثر میباشد.
با سلام دوست عزیز علائمی که ذکر کردید نیاز به پیگیری فوری دارند لطفا به پزشک مراجعه کنید.
سبزیجاتی همچون کرفس، نعناع، ریحان، جعفری، ترخون و مرزه
دستگاه ادراری: غلبه بلغم در کلیهها و مجاری ادراری باعث سنگ کلیه، اختلال عملکرد مثانه و بیاختیاری ادرار میشود.
نخوردن غذاهای مانده و خشک و بیات، آجیل، گوجه و مواد ترشیده و چرب
این که شما با خوردن خرما و شیره ی خرما و شیره انگور درگیر جوش های پوستی میشوید، به این معنی است که کبد شما حال چندان خوبی ندارد و بایستی به درمان آن بپردازید؛ ابتدا باید پاکسازی کبد و خون انجام شود سپس اقدام به درمان سودا کنید. در دوره اصلاح مزاج برای مدتی تمام چیزهایی که برایتان مضرهست را کنار بگذارید؛ زمانی که کمی روند اصلاح مزاج جلو رفت با تایید پزشک تان می توانید چیزهایی که ممنوع هستند را با مُصلِح و به مقدار کم مصرف کنید.
در جدول زیر میتوانید با تعدادی از غذاهای مفید و مضر برای این افراد آشنا شوید:
علاوه بر مصرف قویترین داروی ضد بلغم، میتوان از روشهای دیگر نیز برای کاهش غلبه بلغم کمک گرفت. به طور مثال بادکش کردن یک روش درمانی در طب سنتی برای جلوگیری و درمان غلبه اخلاط بدن است که در کلینیکهای مخصوص این طب نیز انجام میشود.
اما اصلاح تغذیه تا حد خیلی خوبی این کار را برای شما آسان می کند بنابراین در قدم اول باید از غذاهایی که باعث تشکیل سودا در بدن میشوند و آن را تشدید می کنند دوری کنید.
با سلام دوست عزیز شما می توانید برای رفع علائم غلبه بلغم از قرص دوای بلغم نیاک استفاده کنید.
چنانچه بلغم در بدن تجمع پیدا کند، طب سنتی استفاده از بادکش و روغن گرم را پیشنهاد مینماید. میتوان با انجام هفت جلسه بادکش به پاکسازی get more info خون از بلغم کمک نمود و انواع درد و رنج ناشی از تجمع بلغم را کاهش داد.
تنگی نفس و تهوع و … علل زیادی دارند که باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
اگر میزان و نسبت اخلاط اربعه در حالت تعادل باشد، فرد دارای مزاج معتدل است. اما اگر مقدار هر کدام از آنها در مقایسه با مزاج معتدل افزایش یابد، مزاج فرد تغییر میکند. برای مثال اگر میزان بلغم موجود در بدنتان نسبت به مقدار این خلط در بدن فردی که مزاج معتدل دارد بیشتر باشد، شما دارای مزاج بلغمی خواهید بود.